Menu

BBQ met Le Creuset

RS1121_Gamme (6)RS1137_Gamme

RS1137_Gamme

 

Dat Le Creuset een vaste waarde is in de keuken wist ik al langer maar dit authentieke merk slaagt er steeds in om te blijven vernieuwen en om nieuwe producten op de markt te brengen. Nu Le Creuset ook een hoofdkantoor en winkel in Antwerpen heeft worden er plannen gemaakt om van Le Creuset dé referentie te maken op het gebied van kookmateriaal. Dat vroeg dus om een feestelijke barbecue!

Le Creuset col 3 Le Creuset col 2Gisteren was ik uitgenodigd in het prachtige Hof van Vlaanderen in Meerle voor een barbecue georganiseerd door Le Creuset. Hier kondigde het befaamde pottenmerk aan dat  Le Creuset in de Benelux een eigen specifieke structuur en meer autonomiteit krijgt. Onder het mom van ‘Le Creuset biedt alles voor je bbq’ werd ex-barbecuekampioen Peter De Clercq tot barbecuechef van de avond gedoopt. Het werd een fijne avond met tal van bloggers en culinaire pers. Heerlijk vlees en sappige vis werden geserveerd met een uitgebreide keuze aan lekkere salades. Het buffet was voor mij zelfs zo aantrekkelijk dat ik niet doorhad dat er daarvoor een zwembad lag met een hoes op (dat leken toch houten planken?!) met als gevolg dat ik bijna het water in sukkelde. Danku dansles voor die evenwichtsoefeningen, you saved the day!

Le Creuset BBQ6

Maar goed gelukkig was er genoeg eten en waren er lekkere wijntjes (van Licata Vini) om mijn voorval te vergeten. En last but not least: mijn verlanglijstje voor in de keuken is plots weer wat langer geworden ;-).

RS2715_le creuset colorama0592 - Copie Le Creuset col 1

 

Meer info op www.lecreuset.be