Menu

Lekker lunchen bij Urban Wraps

Urban wraps3

Antwerpen kent tal van leuke lunchadresjes maar ik probeer altijd te zoeken naar de meest originele concepten en verrassende gerechten. Zo ontdekte ik Urban Wraps.

Voor Urban Wraps moet je de Meir even links laten liggen en afzakken richting de studentenbuurt aan de Sint-Katelijnevest. Bij het binnenkomen voel je meteen dat je goed zit. De inrichting is fris en modern en de ontvangst is hartelijk. Gaetan en Nick zijn twee jonge mannen die met passie hun zaak uitbaten en dat voel je. Geen uitleg is te veel. Op aanvraag passen ze met plezier je wrap aan en glutenvrije en lactosevrije wraps kunnen eventueel ook. Alles gebeurt hier met de glimlach.

Urban wraps1

Dit originele lunchconcept draait volledig op wraps. Geen broodjes maar frisse en originele wraps die met allerlei lekkers gevuld worden, of je nu van klassiek (Caesar wrap) of gedurfd houdt. Ik koos voor de sushi wrap en oh boy wat was die lekker. Een zalige wrap met sushirijst, avocado, wakamé zeewier, gerookte zalm, komkommer en noriblad. Een stevige portie en een op en top lunch als je het mij vraagt!

Urban wraps2

Urban Wraps
Minderbroedersrui 64
2000 Antwerpen
https://www.facebook.com/urbanwrapsantwerp/