Menu

The Matterhorn lanceert eigen gin

Matterhorn copy 1

Vlakbij de Wilde Zee tussen de verschillende winkels ligt de Matterhorn. Eerder dit jaar onderging deze zaak op de hoek van de Huidevettersstraat een grondige facelift. Modern maar toch warm ingericht is dit ongetwijfeld een van de nieuwe hotspots tijdens koude winterdagen. Om er nog een schepje bovenop te doen lanceert the Matterhorn ook een eigen gin.

Matterhorn copy 3 Matterhorn copy 2

Sinds de heropening van The Matterhorn begin dit jaar groeide de bar uit tot een van de hotspots in de modebuurt. ’s Morgens kan je hier zalig ontbijten met verse smoothies, ’s middags kan je hier gezellig lunchen en ’s avonds ga je voor een aperitief met hapjes of een smakelijk diner. Het is aangenaam vertoeven op het verwarmde buitenterras en Matterhorn krijgt opnieuw een buitenbar met verse oesters, champagne en gin-cocktails.

Die cocktails worden bovendien gemaakt met hun eigen Matterhorn Gin. Hier proef je de Alpen in je glas. De Matterhorn gin dankt zijn heerlijke houtige smaak aan de dennenbloesems. De stroperige naaldbomenhars zorgt voor een zachte toets. Een florale gin met aardse smaken en een verfrissende citrushint die de Alpen naar de hipste wijk van Antwerpen brengt.

Matterhorn copy 4Zo serveer je de perfecte Matterhorn gin & tonic:

Verhit de naalden van een dennetje, stop het al rokend in een glas en blus met 5cl Matterhorn en Fever-Tree Elderflower. Serveer met een zesde van sinaasappel en doorsneden stokje citroengras, enkele gekneusde jeneverbessen en werk af met een dennetakje. In de afdronk een licht rokerige smaak.

 

Matterhorn Gin is verkrijgbaar in de Matterhorn (Huidevettersstraat 58 te Antwerpen) of via www.ginsonline.be

Voor de feestdagen lanceert Matterhorn een skischoenendoos met onbreekbare glazen en een fles gin. Leuk voor onder de kerstboom!