Menu

Getest: ontbijten met Xavies’ Granovie

xavies

Enkele jaren geleden had niemand al ooit gehoord van granola maar de laatste maanden lijkt er een echte hype rond te zijn ontstaan. Op Facebook en Instagram zie je overal foto’s opduiken van hipsters die hun gezonde granola bowl fotograferen. En ja ook bij mij heeft de granola hype mijn ontbijtritueel wat omgegooid. Lekker met wat Griekse yoghurt en vers fruit. Ik hou er dan ook van om allerlei verschillende granola’s te maken en ook andere artisanale granola’s te testen. Onlangs ontdekte ik Xavies’ Granovie. Getest en gesmaakt!

Het begon allemaal met een goed voornemen op oudejaarsavond. Xavie wou haar eetgewoontes veranderen en minder snelle suikers eten. Ze begon te experimenteren met verschillende recepten en ontwikkelde zo een paar granola’s. Die werden al snel razend populair bij vrienden en familie en zo groeide het merk Xavies’s Granovie: een artisanale gebakken mengeling van granen en zaden. Vandaag kan je op de webshop 6 verschillende granola’s aankopen:

  • Nuts-Seeds
  • Extra-Seeds
  • Kokos-Kaneel
  • Amandel-Abrikoos
  • Nuts-Chocolate
  • Double-Chocolate

Mijn favoriet? Amandel-abrikoos en double chocolate. Maar eigenlijk vind ik de variatie net zo leuk. Het zorgt voor wat afwisseling aan de ontbijttafel.

WIN WIN WIN!!!

Ook proberen? Doe mee en win een kennismakingspakket met 6 verschillende smaken granola.

Hoe?

  1. Like mijn facebookpagina en de facebookpagina van Xavies Granovie
  2. Deel deze facebookpost
  3. Reageer met jouw idee voor een originele granola combo

Meer info over de producten vind je op www.xavies.be.