Menu

Zomerbar Smokey Jo’s Garage is open!

Smokey Jo's col2

De populaire zomerbar Summer Josephine’s krijgt dit jaar een waardige opvolger. In de binnentuin van Stadsbrouwerij De Koninck vind je nu Smokey Jo’s Garage. Denk daarbij aan een laid back atmosfeer van een American Roadmovie en trailor trash pulled pork.

Smokey Jo's col 1

Het concept van Smokey Jo’s is tot in elk detail uitgewerkt. Binnen hebben ze een soort cinema voorzien voor het EK waarbij je plaatsneemt in oude busstoelen. Buiten vind je een fijne bar, een fantastische boomhut en heel wat stoelen waarin je lekker kan hangen. Leuke plakkaten, schroot van auto’s, verkeersborden,… dat de bedenkers over de nodige dosis creativiteit beschikken is wel duidelijk. Op de menukaart: bbq en grillfood van stoere mannen, trailor trash pulled pork, fingerfood, gin tonic’s met fevertree en tropische cocktails, bereid door topbartender Dries Botty. Uiteraard ook Belgische topbieren van De Koninck.

Smokey Jo's col 4 Smokey Jo's col3

Smokey Jo’s is een zomerbar met een hoek af, een beetje crazy maar vooral heel erg leuk. Een zalige vakantieplek in het hart van de stad. See you later alligator!

Smokey Jo’s Garage is geopend van 9 juni tot 4 september (vanaf 16 uur)
Boomgaardstraat 17
www.smokeyjosgarage.be