Menu

Jour du macaron bij DelRey

delrey_071114_73656

Whoehoew nog 3 dagen en dan is het ‘jour du macaron’ oftewel internationale macarondag! Op 20 maart wordt deze Franse lekkernij overal ter wereld extra in de kijker gezet. En ook patisserie DelRey springt mee op de kar met een prachtige én smaakvolle macaronselectie.

Dat ik een grote fan ben van macarons is al lang geen geheim meer. De zoektocht naar de perfecte macarons is ondertussen een beetje een obsessie geworden. Ze moeten nog een mooie bite hebben en licht krokant vanbuiten zijn maar wel smeuïg vanbinnen. De macarons van DelRey passeren moeiteloos de test. Het gamma klassieke smaken wordt bovendien uitgebreid met originele macarons. Die met Earl Grey is mijn favoriet. Erg lekker met die toets van bergamot!

delrey_ 12443 copy copy

Bovendien worden de macarons super mooi verpakt. Leuk om cadeau te geven of gewoon om jezelf te plezieren! Wie zich helemaal wil laten verwennen, kan in de lounge genieten van een verwenkoffie met allerlei lekkere zoetigheden. Macarons zijn hier uiteraard ook van de partij! Ik vrees dus dat mijn verslaving nog wel eventjes blijft duren…

Patisserie DelRey
Appelmansstraat 5
2018 Antwerpen
www.delrey.be