Menu

Nieuwe hotspot: hummusbar Hümm in Antwerpen

Ja we zijn een beetje verwend in Antwerpen. Er openen zoveel nieuwe leuke plekjes dat je het nauwelijks bij kan houden. Zoals deze nieuwe hippe hummusbar. Eentje dat je gegarandeerd bovenaan op je must-visit lijstje moet zetten!

Een aantal jaren geleden al, kreeg Antwerpen zijn eerste hummusbar met Chickpea. En ook al kom ik daar nog graag de nieuwe hotspot Hümm brengt hummus naar een ander niveau. Zo doet de inrichting langs buiten me een beetje denken aan de hippe health bars op Bali. Het is er heel modern maar toch warm en gezellig ingericht. Wie wil kan hier ook wat hangen in de mooie lederen zetel. Hier en daar hangen er enkele leuke bordjes met hummusquotes.


Op het menu vinden wij een mooie keuze tussen verschillende soorten hummus op brood dat het midden houdt tussen flatbread en pitabrood. Die open broodjes worden afgewerkt met allerlei verschillende lekkere toppings. Ik ga voor de vegetarische versie met curryhummus, zoete aardappel en cashewnoten. Mijn lief kiest voor de pikante hummus met kip. Allebei super lekker! Ook de home made ice tea is top. Ik kies voor die met gember en citroen en aan de andere kant wordt er gesmuld van de versie met vlierbloesem.

Kortom een super leuk lunchplekje waar je me nog vaak zal zien, ik wil de hele kaart proberen!

Hümm Antwerpen – House of hummus
Kronenburgstraat 90
2000 Antwerpen
www.hummantwerp.be