Menu

Duo van croques: zoet en hartig

2016-07 Tosti LR

Foto: Joke Van den Heuvel

Hartige croque met reblochon en chorizo

Ingrediënten

  • Wit brood
  • Reblochon kaas
  • Chorizo
  • Zongedroogde tomaatjes

Bereiding

Beleg een boterham met wat reblochonkaas, chorizo en zongedroogde tomaatjes. Leg er nog een boterham op en bak de croque in een croque machine of in de grillpan.

Zoete croque met brie, parmaham, bessenconfituur en walnoten

Ingrediënten

  • Wit brood
  • Brie
  • Parmaham
  • Walnoten
  • Bessenconfituur

Bereiding

Beleg een boterham met wat brie, parmaham en walnoten. Besmeer de andere boterham met wat bessenconfituur en leg die er bovenop. Bak de croque in een croque machine of in de grillpan.

Recept en styling in opdracht van Dille & Kamille