Menu

De grote kerstspecial!

christmas-special

De temperatuur zakt stilaan onder nul, de straten krijgen feestelijke verlichting, er wordt nagedacht over cadeautjes en menu’s: de feestdagen komen eraan!

De aanloop naar kerst vind ik een van de leukste periode’s van het jaar. De voorbereidingen voor het feest, het bespreken van menu’s, op zoek gaan naar dat ene perfecte cadeautje,… zalig! Daarom lanceer ik ook dit jaar een kerstspecial, groter dan ooit!

Wat jullie mogen verwachten?

De komende weken zal ik mijn kerstmenu met jullie delen, compleet met extra tips voor de voorbereidingen, van hapje tot dessert. Het wordt indrukwekkend maar eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Daarnaast komen er heel wat cadeauspecials aan, uiteraard telkens met een culinaire twist. Maar ook leuke winterse adresjes en last-minute feesttips passeren de revue. En oh ja last but not least, bij Kerstmis worden er cadeautjes uitgedeeld dus ook op mijn blog valt er heel wat leuks te winnen. Het wordt één maand vol mega veel winacties om jullie te bedanken voor het afgelopen jaar!

En voor Nieuwjaar?

Geen nood, daarvoor moeten jullie niet op jullie honger zitten. Mijn nieuwjaarsbuffet maakte ik in samenwerking met Dille & Kamille en ook daarvan krijgen jullie de komende weken meer te zien. Het wordt vooral origineel én gezellig, dat kan ik al verklappen.

Zo dat was ‘m dan, mijn kleine sneak preview. Morgen starten we voor echt!

Ondertussen staan er al heel wat kersttips & recepten klaar: