Vorige maand gaf Carrefour een heuse New Year’s Eve Party. Caroline van Avocado van de Duivel en de meisjes van Les Mi’dinettes kookten de pannen van het dak voor een bloggersdiner voor Carrefour. Het werd een hele gezellige avond met overheerlijk eten. Maar ook na afloop zet Carrefour bloggers aan de slag. Enkele foodbloggers werden uitgekozen om hun eigen NYE rehearsaldiner te organiseren met de producten van Carrefour. En zo kwam het dat ik afgelopen weekend voor de tweede keer op rij te vroeg Nieuwjaar vierde. Maar hey tegen een extra feestje zeggen wij toch geen nee zeker!
Foto’s van het geweldige diner door Caroline en Les Midinettes:
Afgelopen weekend ging ik zelf aan de slag en organiseerde ik mijn eigen Carrefour NYE. De gerechtjes hiervan zullen deze week allemaal op mijn blog verschijnen. Op het menu:
Voorgerecht:
- Gravad lax met zure room, radijsjes en zeewiersalade
- Garnalen met avocadomayo
- Oesters
- Vitello tonato
Hoofdgerecht:
- Gevulde kwartels met rozijnen en portosaus
- Geroosterde butternut met geitenkaas en cranberries
- Linzensalade met wortelen
Kaasschotel:
- Gesmolten camembert in bladerdeeg met veenbessen en pompoenpitten
- Geitenkaas met honing en eetbare bloemen
- Gorgonzola met peer
Zoete afsluiter:
Hou mijn blog in de gaten voor meer foto’s en recepten!
Met dank aan Carrefour voor hun producten. Happy New Year!