Menu

De Macaron Manon kerstbox!

UPDATE: DEZE BOX IS HELAAS UITVERKOCHT

Yes, hier ben ik dan met mijn kerstnieuwtje! Ik bedacht een leuke kerstbox voor jullie om een klein beetje geluk te creëren in dit bizarre jaar. Deze box bevat 1 of 2 van mijn kookboeken en alle andere goodies krijg je er gewoon GRATIS bij! Ik zorg ook voor een leuk kerstkaartje met hét recept voor perfecte gingerbread koekjes, een persoonlijke boodschap en ik verpak mijn boek(en) in een mooi kerstjasje. CHECK IT OUT!

Een kerstbox! Ja ik wilde echt graag een kerstbox maken voor jullie. Het was voor ons allemaal een pittig jaar en met deze box wil ik toch enkele kleine gelukjes creëren voor jullie. De laatste week lopen de bestellingen voor mijn kookboeken als kerstcadeau goed binnen en ik kan daar alleen maar super blij en dankbaar om zijn! Daarom heb ik samen met wat leuke partners een heel toffe kerstbox gecreëerd vol met GRATIS (jawel) goodies! Dit zit er allemaal in:

In the box:

1. Mijn kookboek(en)!

Yes ik heb intussen 2 kookboeken op mijn naam staan en daar ben ik toch best wel trots op :-). Voor de box kun je kiezen tussen 1 van de 2 boeken of je bestelt ze gewoon allebei. De goodies krijg je er volledig gratis bij.

‘Alle dagen feest’ schreef ik in 2019 en brengt een ode aan een jaar vol feestjes, van kleppers als jawel Kerstmis en Nieuwjaar tot een verjaardagsfeest of een klein feestje voor je lief. En no worries, je kunt de recepten perfect aanpassen naar de grootte van je ‘bubbel’. Leuk om cadeau te doen maar ook om zelf inspiratie op te doen voor de feestdagen.

‘Alle dagen vakantie’ is een boek dat dit jaar ontstaan is in het midden van de eerste coronapiek. Ik startte met het delen van kookvideo’s en leuke keukenprojecten om thuis mee aan de slag te gaan en jullie waren zo enthousiast dat het uitgegroeid is tot een echt vakantieboek. In het boek vind je niet enkel recepten maar ook leuke tips voor (coronaproof) uitstapjes in eigen land, van leuke fiets- en wandeltochten tot de mooiste uitzichten, een tochtje met de kabelbaan over Belgische wijngaarden,…

Beide boeken kosten € 24,99 per stuk en zijn uitgegeven bij Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.

2. Goodies!

Jaaaa ik heb voor kei leuke (GRATIS) goodies gezorgd voor jullie:

 • zak chips met pestosmaak van Les Chips de Lucien
 • gembershotje van Gimber
 • non-alcoholische gin van Nona June (goed voor 1 aperitief)
 • doosje met 8 theesoorten van Or’ Tea
 • kruidenmix ‘Roots’ van Mills & Mortar + 2 staaltjes
 • deegsteker en keukenmesje van Zwilling met dank aan Dhont interieur
 • spatel en opscheplepel van Greenpan
 • zakje kerstgranola van Xavies
 • receptenkaartje voor Gingerbread mannetjes
 • persoonlijke boodschap
 • ik verpak de boeken in mooi kerstinpakpapier

Bestellen?

 • Voor een box met 1 van de 2 kookboeken incl. goodies betaal je 25 euro + 5 euro verzendkosten (je kunt de box ook ophalen in Antwerpen als je wil)
 • Voor een box met 2 kookboeken incl. goodies betaal je 50 euro + 5 euro verzendkosten (je kunt de box ook ophalen in Antwerpen als je wil)

Bestellen doe je zo: UPDATE: deze box is uitverkocht! Je kunt uiteraard wel mijn boeken nog via mail bestellen en dan maak ik er nog steeds een mooi cadeautje van.

Stuur een mailtje naar manon@macaronmanon.be met de volgende gegevens:

 • Naam en adres (+ ander verzendadres indien nodig)
 • Welk boek(en) je wil bestellen (Alle dagen feest of Alle dagen vakantie of allebei)
 • Persoonlijke boodschap in het boek als je die wil toevoegen
 • Kom je de box ophalen in Antwerpen of stuur ik de box op?
 • Schrijf het juiste bedrag over op BE78 7340 4447 2586, mededeling kerstbox 1 of 2 en jouw naam en adres – je betaalt 30 euro (1 boek) of 55 euro (2 boeken) (incl. verzendkosten) of 25 euro of 50 euro (excl. verzendkosten, als je het boek komt ophalen)

Goodies, goodies, goodies!!!

Zalig toch, zo’n kerstbox vol extra kleine gelukjes! Ik geef graag wat meer uitleg bij de leuke goodies in de box!

Les Chips de Lucien

Les Chips de Lucien is een initiatief van 3 musketiers uit Namen. Stany , Antoine, en Thomas zijn drie mannen met een missie: de consument opnieuw verbinden met de boeren. Dat deden ze door chips te ontwikkelen én rekening te houden met een ultrakorte keten. De aardappelen? Die komen van hun eigen velden! In de box stellen ze hun nieuwe pestosmaak aan je voor.

Gimber

Een hele tijd geleden interviewde ik oprichter Dimitri over zijn Gimber. Na dat interview drink ik Gimber nu met nog meer plezier. Want het gemberconcentraat zette het leven van Dimitri serieus op zijn kop. Tijdens een vakantie in Frankrijk bedacht hij namelijk een recept voor een non-alcoholisch aperitief op basis van verse gember. Intussen is het drankje zo populair dat het overal ter wereld verkocht wordt. Ik ben er echt verslaafd aan! In de box vind je een Gimber shotje.

Nona June

Een non-alcholische gin? Ja ik was eerst ook sceptisch maar Nona June is echt lekker, van Belgische makelij en wordt echt gedestilleerd zoals gin, de alcohol wordt er nadien uitgehaald. Je serveert Nona June net zoals een gewone gin-tonic.

Xavies kerstgranola

Granola die smaakt naar Kerstmis? Ja, dat kan! Heerlijk toch voor bij je kerstontbijt! Deze granola is bedacht door de Belgische onderneemster Xavie en bestaat uit geroosterde volkoren granen met pecannoten, krokante quinoa pops en een Christmas spice blend met een vleugje kurkuma. Je krijgt een full size zakje in mijn kerstbox cadeau!

Or’Tea – 8 favor

Geen Kerstmis zonder thee toch? Het Nederlandse merk Or’Tea wil thee creëren voor de moderne generatie. Leuke blends én leuke vrolijke verpakkingen zorgen voor theetjes met een glimlach. In mijn kerstbox krijg een 8 favour doosje cadeau met 8 populaire biologische theesmaken.

Happy Roots kruidenmix van Mill & Mortar

Ik ben gek op kruiden en allerlei kruidenmengelingen en geloof mij die van het Deense Mill & Mortar zijn geweldig. Niet alleen omwille van de mooie doosjes die allemaal zo goed bij elkaar passen maar vooral omwille van de super lekkere eerlijke smaak. Je krijgt een full size ‘Happy roots’ kruidenmengeling voor wortelgroenten + 2 leuke staaltjes (za’atar en roze harissa) cadeau in mijn kerstbox.

Deegsteker en mesje van Zwilling

Twee keukentools die super handig zijn? Een deegsteker, niet enkel om deeg te verdelen maar ook super makkelijk om gesneden groenten mee op te scheppen en in de kookpot te doen! En een super scherp keukenmesje waar nog weinig extra woorden voor nodig zijn. Met dank aan Dhondt interieur, het walhalla voor handige en mooie keuken- en tafelspulletjes.

Spatel en opscheplepel van Greenpan

Dat ik fan ben van de producten van het Belgische Greenpan wisten jullie al. Ik kookte ook met hun pannen voor mijn tweede kookboek ‘Alle dagen vakantie’. In mijn kerstbox mag ik een leuke spatel en opscheplepel cadeau doen!