Menu

Feest! Macaron Manon bestaat 7 jaar + KitchenAid Give Away

Wow, ik kan het zelf eigenlijk bijna niet geloven. Al 7 jaar lang blog ik hier op www.macaronmanon.be. Toen ik hiermee begon had ik nooit durven dromen dat een mini blogje ooit zou uitgroeien tot een bedrijf en een blog met heel wat social media kanalen en volgers. Tijd voor een feestje dus én de leukste give away die ik ooit heb mogen doen denk ik. Yes yes yes ik mag een KitchenAid Artisan keukenrobot wegschenken!

In 7 jaar tijd is er best wat veranderd. Ik begon eigenlijk met Macaron Manon als hobby. Ik werkte al als copywriter en freelance culinair journalist maar ik wilde ook heel graag mijn eigen verhaal vertellen. Mijn creatieve hoofd zat zo vol met ideetjes dat ik die ergens wilde neerpennen.

En zo startte ik in maart 2014 met mijn blog, eerst heel amateuristisch met rommelige tekstjes, zonder structuur en met heel lelijke foto’s haha (kijk maar eens terug naar die allereerste blogposts!). In de jaren die daarop volgden groeide Macaron Manon sneller dan ik ooit had druven dromen. Een handvol volgers werden er duizenden, wow! En ook al is mijn blog sterk gegroeid, ik denk dat ik nog altijd dicht bij mijn publiek sta. Het voelt voor mij nog steeds alsof ik voor jou schrijf, voor één enthousiaste volger die dit leest en niet voor een massa.

Macaron Manon zorgde er ook voor dat mijn freelance opdrachten bleven toenemen en dat ik meer en meer mijn ding kon doen. Ik switchte naar een halftijdse job in loondienst om mijn blog en freelance werk meer ruimte te geven maar dat bleek al snel een tussenstap. Intussen ben ik 4 jaar volledig zelfstandige en mag ik mijn beide pollekes kussen dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Macaron Manon heeft mij zoveel kansen gegeven, ik heb zoveel fijne mensen leren kennen en al zoveel mooie samenwerkingen kunnen realiseren. Daar ben ik echt ontzettend dankbaar voor.

WIN EEN KITCHENAID ARTISAN!

En omdat ik ook echt een hele dikke merci wil zeggen aan jou, lieve volger organiseer ik deze super coole give away. Ja ik schenk de allernieuwste KitchenAid Artisan keukenrobot weg in de nieuwe honey kleur (t.w.v. 699 euro!). Echt zot he! Dankjewel ook aan het team van KitchenAid en WeLovePure om in mij en mijn dromen te geloven en deze Give Away mee mogelijk te maken. Wil je winnen? Check dan snel mijn Instagram en doe mee.

Succes!

Veel liefs en nog eens merci!

x

Manon