Menu

5 last minute kerstcadeautjes om mee uit te pakken

Een beetje kerststress? Geen nood, met deze last-minute cadeautips zijn oh’s en ah’s sowieso verzekerd.

Everybody loves… chocolate! Ja toch?

Ik ben een echte fan van Neuhaus want hun verpakkingen zijn zo mooi en hun pralines echt ongelooflijk lekker! Wist je trouwens dat Neuhaus ook de uitvinder van de Belgische praline is? Je hebt weer meteen een leuk weetje om bij je cadeau te vertellen!

Alle dagen feest

Of het nu is voor je kerstmenu zelf of om cadeau te geven, mijn kookboek is een echte topper voor de feestdagen, al zeg ik het zelf. Bestel ‘m via bol.com en je hebt ‘m morgen al in huis. Maar je vindt ‘m ook in de meeste boekenwinkels (Standaard Boekhandel, Fnac) of bij Dille & Kamille.

Kopje thee?

Het heeft bij mij even geduurd vooraleer ik mijn perfecte theepot vond en sindsdien merk ik dat veel mensen niet echt een mooie theepot hebben dus geef ik het heel graag als cadeautje. Mijn favoriet? Deze van HK living.

Lekker potje

Een echte klassieker onder de kerstboom blijft jawel de stoofpot. Mijn favoriete merken zijn Staub en Le Creuset maar ook de collectie van Sergio Herman vind ik prachtig.

Schoon bordje

Ja ik heb een zwak voor mooi servies. Ik vind het leuk om te krijgen maar ook even leuk om te geven. Deze gebaksbordjes van &Klevering vind ik prachtig.

Fijne feestdagen!

Blogpost in samenwerking met De Bijenkorf.