Menu

Hello Lazy Sunday

Nu we deze herfst nog meer cocoonen dan ooit kunnen er maar beter het beste van maken he. Met deze leuke spulletjes til je jouw Lazy Sunday naar een hoger niveau. We maken het extra gezellig thuis!

Teatime

Ik heb een zwak voor mooie theepotjes. Ook al gebruik je er eigenlijk maar ééntje tegelijkertijd, ik heb intussen toch een paar potjes in de kast staan. Kies voor eentje met een leuke vrolijke print om die donkere dagen op te fleuren of ga voor strak design.

Lepeltje lepeltje

 

Bij zo’n leuk theesetje, horen ook mooie lepeltjes, toch? Ik hou echt van goud en dit setje met originele gouden lepeltjes past perfect bij de speelse theeset van hierboven.

Tafeltje dekje

En jawel ook voor de borden ga ik voor ‘a touch of gold’. Niet overdreven maar het subtiele gouden randje zorgt voor een tikkeltje luxe.

Piece of cake

Een stukje taart erbij? Dat serveer je op deze prachtige iconische taartschaal op voet van Iittala. Deze kleur uit de nieuwe collectie past ook perfect bij de gouden accenten van de rest van het servies.

Mooi glaswerk

Zin in een glaasje wijn, een cocktail of feestelijk aperitief om het weekend af te sluiten. Ga voor feestelijke glazen in allerlei vormen en maten.

Blogpost in betaalde samenwerking met De Bijenkorf.