Menu

Hendrick’s Chambers of the Curious – depot voor gevaarlijke goederen

hendricks-gin-copy-1

Een ode aan de creativiteit of een strijd tegen het gebrek daaraan. Een soort bizarre mengelmoes van theatraal decor, antiquiteiten, een cocktailbar en sublieme gin-tonics, dat is Hendrick’s Chambers of the Curious.

Het gebeuren speelt zich af in Tour & Taxis waar vanaf 21 oktober tot 3 december het depot voor gevaarlijke goederen zijn deuren opent. Gastheer is Professor Nevil Von Ernst die je begeleidt in een vernuftig parcours van experimenten om de geest te bevrijden en je creativiteit te stimuleren.

hendricks-gin-copy-7

hendricks-gin-copy-6

Hendrick’s Chambers of the Curious is moeilijk te vatten en nog moeilijker om uit te leggen. De experience bracht me zelfs helemaal onder hypnose (letterlijk, for real). Het is een cocktailbar, maar dan beter, het is Harry Potter meets Sweeney Todd en Sjakie en de chocoladefabriek. Het is een plek die je zal verbazen, ontroeren en vervoeren. Het is gin-tonic 2.0, theater met een hoek af en een dosis prettige gestoordheid. Een betere omschrijving kunnen mijn hersenspinsels niet verzinnen. Zelf testen is de boodschap!

Hendrickx Chambers of the Curious
van 21 oktober tot 3 december
Van donderdag tot zaterdag van 17.30 tot 1 uur
Tour & Taxis – Brussel
Meer info op www.chambersofthecurious.be