Menu

Pimp je keuken met Brabantia!

 

Zo’n 5 maanden geleden verhuisden mijn vriend en ik naar ons eigen stekje. In een eerdere blogpost vertelde ik jullie al over dat ik heel blij ben met onze keuze voor de keuken. Dat is nog steeds zo. Het is mijn kleine paradijsje! Onlangs werd de keuken nog een klein beetje gepimpt met enkele leuke en handige spulletjes van Brabantia. Ik zet mijn favorieten op een rijtje.

De Brabantia Bo Touch Bin

Toegegeven, een vuilnisbak is niet meteen een sexy item in de keuken. Maar geloof mij, met gemiddeld 4 fotoshoots per week, loop ik heel wat over en weer naar de vuilnisbak. Wij waren eigenlijk gestart met 2 vuilnisemmertjes in een schuif onder het aanrecht maar dat bleek toch niet zo praktisch. De nieuwe Bo Touch Bin van Brabantia is niet alleen erg handig, hij staat ook nog eens stijlvol in de keuken. Wij kozen voor een wit exemplaar omdat die het mooist aansluit bij het keukenaanrecht. Binnenin hebben we 2 aparte vakken: eentje voor restafval en eentje voor PMD. De zakjes kan je ook makkelijk verwijderen en ze blijven goed zitten. Een absoluut pluspunt!

Brabantia Bo Touch Bin, € 149,00

Handige voorraadpotten

Als je veel kookt, heb je vaak een serieuze voorraad aan droge voeding en basisingrediënten. Dat is bij mij niet anders. Mijn schuiven puilen echt uit (ja nu al!). Maar ik hou er ook van om een paar potten in het zicht te plaatsen. Die van Brabantia passen perfect in ons kleurenpalet. Ze zijn bovendien niet alleen mooi maar sluiten stevig en zijn makkelijk afwasbaar. Je kunt ze ook leuk stapelen.

Brabantia voorraadpotten, € 24,25 voor 3

Makkelijke snijplankjes en messen

Ook over de snijplankjes hebben ze bij Brabantia extra nagedacht. Ze hebben twee rubberen stukjes aan de uiteindes waardoor ze goed op hun plaats blijven. Makkelijk als je groenten fijn wil snijden met een scherp mes. En ja ik word ook gewoon blij van alle bijpassende kleuren. Zelfs het mes is in het turkoois. Vriendinnen die mij al lang kennen, weten dat ik gewoon een beetje gek ben op deze kleur!

Brabantia snijplank, € 9,95

De magnetische kookwekker

Eigenlijk kook ik niet zoveel met een keukenwekker. Ik vergeet ‘m op te zetten, weet niet meer waar ik ‘m gelaten heb, de timer hapert,… Maar deze handige magnetische kookwekker hang ik nu altijd op dezelfde plek, mooi in het zicht en makkelijk in gebruik. Oh ja en de kleur hè, die doet het ‘m ook wel!

Magnetische kookwekker, € 9,95

Zelf je keuken pimpen? Kijk op www.brabantia.be voor allerlei leuke en handige spulletjes!

Met dank aan Brabantia voor de fijne samenwerking.