Menu

AEG op Antwerpen Proeft – Win toegangstickets!

Antwerpen Proeft 9

De weersvoorspellingen zien er alvast veelbelovend uit en ook de line up van de deelnemende chefs doet watertanden. Van 5 tot 8 mei is het weer zover en vindt de 10de editie van Antwerpen Proeft plaats. Ter gelegenheid zorgt ook AEG voor een uitgebreide cooking club en kooktheater.

Naast eten en drinken is het AEG Proeft Theater weer een vaste waarde op dit Antwerpse culinaire festival. AEG ambassadeurs Bart De Pooter en Bart Desmit geven het startshot en koken de pannen van het dak. Ook Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Seppe Nobels en heel wat andere topchefs geven een demo.
Antwerpen Proeft copy 4

 

WIN WIN WIN!!!

Maar het wordt nog beter. Dankzij AEG mag ik 2 x 2 duotickets weggeven voor Antwerpen Proeft. Hoe meedoen?

  1. Like de facebookpagina van Macaron Manon en van Antwerpen Proeft
  2. Like en deel de facebookpost van deze wedstrijd
  3. Tag de persoon die je zou willen meenemen naar dit culinaire festival

Succes!!!

Het volledige programma van het AEG Proeft Theater:

Donderdag 5 mei (Hemelvaart)

  • 13u00 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet tv-kok en tweesterrenchef Bart Desmidt (restaurant Bartholomeus), doorlopend op donderdag
  • 13u30 > Chinese Tea Arts: Traditionele theeceremonie
  • 14u00 > I Just Love Breakfast: Granola. Hype of blijver?
  • 14u00 > (Njam!-paviljoen:) Healthy kookdemo met Steffi Vertriest
  • 14u30 > Chocoladehuis Boon: Chocolade tempereren voor dummies met maître-chocolatier Patrick Mertens
  • 15u00 > Blogger Carnivoro kookt met top-tomaatproducten van Elvea
  • 15u30 > The Smeets Experience: Bartenders on the road
  • 15u30 > (Njam!-paviljoen:) Healthy kookdemo met Steffi Vertriest
  • 16u00 > Tv-kok en tweesterrenchef Bart Desmidt is Taking Taste Further met AEG
  • 17u00 > Tv-kok Jeroen Meus en slager Rondou uit Leuven: Revival van de dog, van hot naar haute
  • 17u00 > (Njam!-paviljoen:) Easy Iceland-demo met Dagný Rós
  • 17u30 > Ultrafoodie en auteur van de Must Eat-boekenreeks Luc Hoornaert: Everything you always wanted to know about sushi but were afraid to ask met Dimitri Proost van Dim Dining
  • 18u00 > Topchef Seppe Nobels (restaurant Graanmarkt 13) en Culinaire Ambiance-hoofdredacteur Willem Asaert wagen zich aan vegetarische çiğ köfte (Turkse steak tartaar)
  • 18u30 > AEG: Steam in the kitchen
  • 19u00 > Blogger Carmen Van Buggenhout voor Le Creuset: Nooit meer het “vanaf morgen”-excuus! De Healthy Guacamole-Chicken Burger!
  • 19u30 > En Barrique: Degustatie van spannende Spaanse wijnen
  • 22u00 > (Grote buitenbar:) Big after drink, tot 24u00

Vrijdag 6 mei

  • 13u30 > Chinese Tea Arts: Traditionele theeceremonie
  • 14u00 > I Just Love Breakfast: Granola. Hype of blijver?
  • 14u30 > Chocoladehuis Boon: Chocolade tempereren voor dummies met maître-chocolatier Patrick Mertens
  • 15u00 > AEG: Steam in the kitchen
  • 15u00 > (Njam!-paviljoen:) Easy Iceland-demo met Dagný Rós
  • 15u30 > Blogger Carnivoro kookt met top-tomaatproducten van Elvea
  • 16u00 > The Smeets Experience: Bartenders on the road
  • 16u30 > Bulgaars Wijncenter: Topwijnen voor particulieren en professionals
  • 18u00 > Blogger Carmen Van Buggenhout voor Le Creuset: Nooit meer het “vanaf morgen”-excuus! De Healthy Guacamole-Chicken Burger!
  • 18u30 > AEG: Steam in the kitchen
  • 19u00 > Miraeus: Mezcal, the unexpected journey of the sustainable spirit
  • 19u30 > En Barrique: Degustatie van spannende Spaanse wijnen
  • 20u00 > Beaujolais: Het gamay-effect. Masterclass met Kris Van de Sompel
  • 22u00 > (Grote buitenbar:) Big after drink, tot 24u00

Zaterdag 7 mei

  • 12u00 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet topchef Peppe Giacomazza (restaurant La Botte), tot 15u00
  • 13u00 > Chinese Tea Arts: Traditionele theeceremonie
  • 13u30 > Blogger Cookameal.be kookt met top-tomaatproducten van Elvea
  • 13u30 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet tv-kok en sterrenchef Roger van Damme, tot 15u30
  • 14u00 > I Just Love Breakfast: Granola. Hype of blijver?
  • 14u30 > Chocoladehuis Boon: Chocolade tempereren voor dummies met maître-chocolatier Patrick Mertens
  • 15u00 > AEG: Steam in the kitchen
  • 15u30 > Bulgaars Wijncenter: Topwijnen voor particulieren en professionals
  • 16u00 > The Smeets Experience: Bartenders on the road
  • 16u00 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet tv-kok en sterrenchef Roger van Damme, tot 17u00
  • 16u30 > Topchef Kevin De Backer (restaurant B23) stunt met oesterzwammen van Caffungi
  • 17u00 > Tv-kok en sterrenchef Piet Huysentruyt (restaurant Likoké): Verrassing, mo gow zeg
  • 17u30 > Blogger Cookameal.be kookt met top-tomaatproducten van Elvea
  • 18u00 > Topchef Seppe Nobels en Culinaire Ambiance-hoofdredacteur Willem Asaert wagen zich aan vegetarische çiğ köfte (Turkse steak tartaar)
  • 18u30 > AEG: Steam in the kitchen
  • 19u00 > Miraeus: Mezcal, the unexpected journey of the sustainable spirit
  • 19u30 > En Barrique: Degustatie van spannende Spaanse wijnen
  • 20u00 > Beaujolais: Het gamay-effect. Masterclass met Kris Van de Sompel
  • 20u00 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet tv-kok en sterrenchef Roger van Damme, tot 21u00
  • 22u00 > (Grote buitenbar:) Big after drink, tot 24u00

Zondag 8 mei

  • 12u00 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet tv-kok en sterrenchef Piet Huysentruyt, doorlopend op zondag
  • 13u30 > (Njam!-paviljoen:) Ontmoet tv-kok en sterrenchef Roger van Damme, tot 15u30
  • 14u00 > Chinese Tea Arts: Traditionele theeceremonie
  • 14u30 > Sterrenchef Syrco Bakker (restaurant Pure C) presenteert zijn destillaat Hierbas de las Dunas
  • 15u00 > Tweesterrenchef Bart De Pooter (restaurants Pastorale en WY) is Taking Taste Further met AEG
  • 15u30 > Blogger Carmen Van Buggenhout voor Le Creuset: Nooit meer het “vanaf morgen”-excuus! De Healthy Guacamole-Chicken Burger!
  • 15u30 > (Njam!-paviljoen:) Healthy kookdemo met Steffi Vertriest
  • 16u00 > The Smeets Experience: Bartenders on the road
  • 16u30 > Chocoladehuis Boon: Chocolade tempereren voor dummies met maître-chocolatier Patrick Mertens
  • 16u30 > (Njam!-paviljoen:) Healthy kookdemo met Steffi Vertriest
  • 17u00 > Top-patissier Toon De Klerck: Workshop makaron met chocolade en framboos
  • 17u30 > Tv-kok en sterrenchef Piet Huysentruyt: Verrassing, mo gow zeg
  • 18u00 > I Just Love Breakfast: Granola. Hype of blijver?
  • 18u30 > Tweesterrenchef Bart De Pooter is Taking Taste Further met AEG
  • 19u00 > En Barrique: Degustatie van spannende Spaanse wijnen