Menu

5 winterbars in Antwerpen om nu te testen

Opgelet, deze blogpost is van 2016, een update met de beste winterbars van 2017 vind je hier!

Yes yes, ik had het al lang beloofd maar hier is het dan: mijn nieuwe lijstje met de leukste winterbars van Antwerpen. Om nu te testen!

1. Little Brewers Winter garden

Gerelateerde afbeeldingFoto: dp communications

Yes na Smokey Jo’s Garage werd de opslagplaats van stadsbrouwerij De Koninck weer in een winters kleedje gestoken. Hiermee is Little Brewers Winter garden aan zijn tweede editie toe. Proef van heerlijke brewers bites in combinatie met de beste craftbieren van ’t stad.

Little Brewers Winter garden, Boomgaardsstraat 17, 2000 Antwerpen

van 17 november tot en met 19 februari
woensdag: van 14 uur tot 23 uur
donderdag en vrijdag: van 17 uur tot middernacht
zaterdag: van 12 uur tot middernacht
zondag: van 10 uur tot 22 uur

2.Nagloed

De zomerse pop-up ‘Bar Gloed’ in A-Tower werd omgetoverd tot een winterse editie ‘Nagloed’. Hier geniet je volop van de winterse sfeer met uitzicht op de stad. Honger gekregen? Neem dan de lift en ga 20 verdiepingen hoger dineren in Restaurant Noorderlicht. Het uitzicht is adembenemend!

www.a-tower.be

Van woensdag tot en met vrijdag van 16 uur tot 2 uur
Zaterdag en zondag van 12 uur tot 4 uur

3. Aspen Bocadero

DSC_1281

Voor het vijfde jaar op rij wordt de zomerse hotspot Bocadero Waagnatie omgetoverd tot een winterbar met zicht op de Schelde. Je vertoeft heel even in winter wonderland.

Aspen Bocadero, Waagnatie Antwerpen

4. Winterbar Groenplaats – Winter van Antwerpen

Je verwarmen met een glaasje glühwein na een stevig partijtje ijsschaatsen? Dat kan in de winterbar op de kerstmarkt in Antwerpen. Gezelligheid verzekerd!

Winterbar Stad Antwerpen, Groenplaats

5.Mercado

mercado-5

Ook de Mercado is een geweldig plekje om even op te warmen. Nip hier van een Antwerps biertje, een glaasje wijn of een zalige cocktail (halo gin sour!) en laat je verleiden tot al het lekkers van de foodkraampjes. Mijn favoriet? De kroketjes van ’t krokettenkraam, de tajine van oh tajine en het Libanese flatbread!

Mercado, Groenplaats Antwerpen