Menu

Kerstmenu

  • 3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s

  • Blini’s met crème van Boursin

  • Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles

  • Chocolade kerstboomwafels met slagroom

  • De grote kerstspecial!

  • De grote kerstspecial!

  • DIY kerstcadeau: zelfgebakken koekjes!

  • Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad

  • Gingerbread mannetjes die altijd lukken

  • Glaasjes met mousse van hazelnoot en witte chocolade met speculaascrumble

  • Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache

  • Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes

  • Kerstbrood met veenbessen

  • Kerstcake met speculaas- en mandarijntopping

  • Kerstdessert: Charlottetaart met frambozen en roses de Reims

  • Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes

  • Kerstige hapjes

  • Kerstkoekjes bakken

  • Kerstmenu 2018: Hindefilet met pistachekorstje, geroosterde pastinaak, knolselder en portosaus

  • Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel

  • Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen

  • Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan

  • Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur

  • Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes

  • Kerstmenu: dessert: witte chocoladetruffeltaart

  • Kerstmenu: garnalenbisque met zure room

  • Kerstmenu: gelakte confit de canard met mandarijntjessalade en rozemarijnaardappeltjes

  • Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen 

  • Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room

  • Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt

  • Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten

  • Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm

  • Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes

  • Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen

  • Kerstmenu: sneeuwwitte pavlova met rood fruit

  • Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas

  • Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen

  • Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel

  • Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo

  • Kerstmenu: witte sangria met veenbessen 

  • Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom

  • Mijn feestmenu met Brugse Zot

  • Tarte tatin met kaneelroom

  • Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje

  • Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus

  • Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel

  • Witte chocoladetaartjes met hart van zoute karamel en passievrucht

  • Zoete kerst: feestelijke macarons met witte chocolade en vanille