Feestelijk 3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s Aan de feesttafel met Pineau des Charentes Babyborrel cupcakes! Bladerdeegvlecht met blauwe bessen en lemon curd Blini’s met crème van Boursin Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles Camembertkroketjes met honing-mosterddressing Chocolade kerstboomwafels met slagroom Curryhummus met granaatappel en koriander De grote kerstspecial! De grote kerstspecial! Dinotaart voor Lola Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad Friyay: aperoplank met artisjokdip Glaasjes met mousse van hazelnoot en witte chocolade met speculaascrumble Happy New Year met Carrefour! Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache Het paasbuffet voor Dille & Kamille Het paasbuffet: einestjes Het paasbuffet: toast met groene asperges en gepocheerd ei Het paasbuffet: zalm in papillot met citroen en Dille Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes Kerstbrood met veenbessen Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes Kerstige hapjes Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes Kerstmenu: garnalenbisque met zure room Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo Kerstmenu: witte sangria met veenbessen Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom Mijn bezoek aan Fattoria La Vialla en het perfecte cadeau Mijn feestmenu met Brugse Zot Mijn hapje in de Gourmet Bar van het Novotel Gent Mijn paasbrunch voor Dille & Kamille Mini frittata met chorizo en spinazie Nieuwjaarsbuffet voor Dille & Kamille No bake cheesecake met paaseitjes NYE hoofdgerecht: gevulde kwartels met portosaus en geroosterde pompoen NYE voorgerecht: lekkers uit de zee NYE: chocolademacarons met mandarijn Op oestertrip in Normandië Origineel aperitief: mimosa Paasbroodjes met ricotta en kruiden Paasbrunch: balletjes van kippengehakt met dragonroomsaus Paasbrunch: BLT havermoutwafels met spek, ei en avocado Paasbrunch: frittata met chorizo en spinazie Paasbrunch: Groene lentesalade met krieltjes en yoghurtdressing Paasbrunch: naked cake met citroencème en witte chocolade Paasbrunch: paasbroodjes met sesamzaadjes Paaskoekjes Paasrol van meringue met passievrucht Panna cotta van witte chocolade met paaseitjes Pasen: lekker brunchen! Raclette bowl Receptjes: de perfecte hapjesschotel – Libelle Winterfair Rolcake met lemoncurd Schrijf je in voor mijn kerstkookworkshop op 18 december Sharing is caring: Thaise avond Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa Tarte tatin met kaneelroom Terrine van zalmmousse met salade van waterkers, luzernescheuten en korenaar Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel