Menu

Feestelijk

  • 3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s

  • Aan de feesttafel met Pineau des Charentes

  • Babyborrel cupcakes!

  • Bladerdeegvlecht met blauwe bessen en lemon curd

  • Blini’s met crème van Boursin

  • Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles

  • Camembertkroketjes met honing-mosterddressing

  • Chocolade kerstboomwafels met slagroom

  • Curryhummus met granaatappel en koriander

  • De grote kerstspecial!

  • De grote kerstspecial!

  • Dinotaart voor Lola

  • Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad

  • Friyay: aperoplank met artisjokdip

  • Glaasjes met mousse van hazelnoot en witte chocolade met speculaascrumble

  • Happy New Year met Carrefour!

  • Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache

  • Het paasbuffet voor Dille & Kamille

  • Het paasbuffet: einestjes

  • Het paasbuffet: toast met groene asperges en gepocheerd ei

  • Het paasbuffet: zalm in papillot met citroen en Dille

  • Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes

  • Kerstbrood met veenbessen

  • Kerstdessert: chocoladetaart met topping van zoute boterkaramel en speculaasmannetjes

  • Kerstige hapjes

  • Kerstmenu 2018: kerstglaasjes met appel en kaneel

  • Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen

  • Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan

  • Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur

  • Kerstmenu: 5 super makkelijke feesthapjes

  • Kerstmenu: garnalenbisque met zure room

  • Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen 

  • Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room

  • Kerstmenu: hoofdgerecht: hazenrugfilet met crème van zoete aardappel, geroosterde wintergroenten en veenbessenkonfijt

  • Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten

  • Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm

  • Kerstmenu: reeragout met roodlof en amandelkroketjes

  • Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen

  • Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas

  • Kerstmenu: tulbandcake met veenbessen

  • Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel

  • Kerstmenu: voorgerecht: Carpaccio van sint-jakobsvruchten met avocadocrème en currymayo

  • Kerstmenu: witte sangria met veenbessen 

  • Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom

  • Mijn bezoek aan Fattoria La Vialla en het perfecte cadeau

  • Mijn feestmenu met Brugse Zot

  • Mijn hapje in de Gourmet Bar van het Novotel Gent

  • Mijn paasbrunch voor Dille & Kamille

  • Mini frittata met chorizo en spinazie

  • Nieuwjaarsbuffet voor Dille & Kamille

  • No bake cheesecake met paaseitjes

  • NYE hoofdgerecht: gevulde kwartels met portosaus en geroosterde pompoen

  • NYE voorgerecht: lekkers uit de zee

  • NYE: chocolademacarons met mandarijn

  • Op oestertrip in Normandië

  • Origineel aperitief: mimosa

  • Paasbroodjes met ricotta en kruiden

  • Paasbrunch: balletjes van kippengehakt met dragonroomsaus

  • Paasbrunch: BLT havermoutwafels met spek, ei en avocado

  • Paasbrunch: frittata met chorizo en spinazie

  • Paasbrunch: Groene lentesalade met krieltjes en yoghurtdressing

  • Paasbrunch: naked cake met citroencème en witte chocolade

  • Paasbrunch: paasbroodjes met sesamzaadjes

  • Paaskoekjes

  • Paasrol van meringue met passievrucht

  • Panna cotta van witte chocolade met paaseitjes

  • Pasen: lekker brunchen!

  • Raclette bowl

  • Receptjes: de perfecte hapjesschotel – Libelle Winterfair

  • Rolcake met lemoncurd

  • Schrijf je in voor mijn kerstkookworkshop op 18 december

  • Sharing is caring: Thaise avond

  • Slagroomtaart met rood fruit voor bomma en bompa

  • Tarte tatin met kaneelroom

  • Terrine van zalmmousse met salade van waterkers, luzernescheuten en korenaar

  • Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje

  • Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus

  • Witte chocolademelk met ijs van zoute karamel