Menu

Diner

  • 3 makkelijke en haalbare kerstmenu’s

  • 5 smaakvolle vleesvervangers

  • 5 tips voor de perfecte winterbbq

  • Aardappelsalade met asperges en gerookte forel

  • Beef Rendang

  • Belgetarische wortelstoemp met spekjes en mosterdkaviaar

  • Berloumi spiesjes met zoete aardappel

  • Bladerdeegflapjes met kerstomaatjes en burrata

  • Blini’s met crème van Boursin

  • Bollywood Burger

  • Bouillabaisse met reuze gamba’s, scheermesjes en coquilles

  • Broccolisoep met kruidenkaas en geroosterde pompoenpitten

  • Buddha bowl met bulgur, zoete aardappel en avocado

  • Bulgursalade met lamsgehakt, geroosterde groenten, dadels en tahinidressing

  • Burger met rodekoolsalade en Valess Crispy Sticks

  • Camembertkroketjes met honing-mosterddressing

  • Carpaccio van groene asperges met gegrilde en gele oesterzwammen en roze peper

  • Chinese soep met wontons van kippengehakt

  • Citroenrisotto met rode poon

  • Coq au vin

  • Couscoussalade met gehaktballetjes, geroosterde wortels en feta

  • Curryhummus met granaatappel en koriander

  • Currypannenkoeken met kruiden, een eitje en lentegroentjes #kokenintijdenvancorona

  • De grote kerstspecial!

  • De grote kerstspecial!

  • Duurzaam koken met Delhaize: gevulde aubergine

  • Easy peasy penne met venkel, erwtjes en spek

  • Empanadas met kippengehakt en piri piri saus

  • Feestmenu: Tarteletje met gerookte forel, bietjes, radijs en gepoft mosterdzaad

  • Feestmenu: varkenshaasje met pompoencrème, saus van bospaddenstoelen en geroosterde wintergroenten

  • Fiesta Ecuatoriana: empanadas baby!

  • Fishburger met pladijs, gesmoorde prei en tartaarsaus

  • Forel met fijne kruidenboter, citroen en peterselie-aardappeltjes

  • Friyay: aperoplank met artisjokdip

  • Gebakken gnocchi met spinazie, courgette en boursin

  • Geroosterde groenten: venkel met appelsien en bloemkool met tahini

  • Gevulde kip met gehakt, appel en rozijnen

  • Gezondere vegetarische mac’n cheese met prei en spinazie

  • Graantjessalade met farro, gestoofde tomaten en ricotta

  • Griekse pannenkoek met spinazie, feta en pijnboompitten

  • Griekse pastasalade met gebakken halloumi

  • Hartige panna cotta van pastinaak met crumble van spekjes, paddenstoelen en pistache

  • Hartige taart met bloemkool, curry en ricotta

  • Hartige taart met gekonfijte tomaatjes

  • Hartige taart met groene asperges, erwtjes en gedroogde dragon

  • Hartige taartjes van rode biet, geitenkaas en tijm

  • Hartverwarmende wortel-tomatensoep met harissa

  • Herfstsalade met pompoen, geitenkaas, vijgen en krokante ham

  • Herfstsalade met pompoen, gerookte kip, vijgen en feta

  • Italiaanse salade met burrata en parmaham

  • Kabeljauw in de oven met parmaham, olijven en geroosterde kerstomaatjes

  • Kabeljauwhaasje met lookpuree, spinazie en saus van Dille bier

  • Kalkoenrollade met parmaham, pesto en mozzarella met geroosterde venkel en rozemarijnaardappeltjes

  • Kerstmenu 2018: Hindefilet met pistachekorstje, geroosterde pastinaak, knolselder en portosaus

  • Kerstmenu 2018: kerstravioli met truffel en pompoen

  • Kerstmenu 2018: kruidige aperitiefkoekjes met parmezaan

  • Kerstmenu met kookvideo: patélolly met bladerdeeg en vijgenconfituur

  • Kerstmenu: garnalenbisque met zure room

  • Kerstmenu: gelakte confit de canard met mandarijntjessalade en rozemarijnaardappeltjes

  • Kerstmenu: hapjes van zoete aardappel, geitenkaas en veenbessen 

  • Kerstmenu: Hartige aardappelwafeltjes met garnaaltjes, lompiviseitjes en zure room

  • Kerstmenu: Kalkoenrollade met pistache, cranberries, champagnesaus en geroosterde groenten

  • Kerstmenu: preisoepje met appel, curry en warmgerookte zalm

  • Kerstmenu: romige witloofsoep met grijze garnalen

  • Kerstmenu: sneeuwwitte pavlova met rood fruit

  • Kerstmenu: tarte au Moose van witte chocolade met speculaas

  • Kerstmenu: Vispannetje met coquilles, garnalen, pompoen en pommes duchesse van zoete aardappel

  • Kerstmenu: zalmtartaar met avocado en limoenroom

  • Kippenspiesjes met romige dragonsaus

  • Kleurrijke herfstsalade met pompoen, feta en granaatappel

  • Kokkels met schuimige jus van Duvel Tripel Hop en curry

  • Konijn met pruimen en kroketjes

  • Koude doperwtensoep van ons mama

  • Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room

  • Kruidentaart met courgette en parmaham

  • Lauwwarme herfstsalade met bietjes, geitenkaas en gekarameliseerde pompoen

  • Lekker koken volgens het seizoen met pompoen!

  • Lekker lokaal koken met Boeren en Buren: herfstsalade met pompoen, rode biet en appel

  • Lenterolletjes met viooltjes

  • Marktrecept: Pasta pesto met beursjes van mortadella, mascarpone en tomaat

  • Mexicaanse bowl met scampi en avocado

  • Mini frittata met chorizo en spinazie

  • Mini quiche met spinazie, tomaat en brie

  • Nachoschotel met kidneybonen en mais

  • Nieuwjaarsbuffet voor Dille & Kamille

  • No bake cheesecake met paaseitjes

  • Noedelsalade met komkommer, wortel en pittige kippenballetjes

  • Oh la belle bouillabaisse

  • One sheet dinner met krieltjes, zalm, ricotta en tomaatjes

  • Oosterse kippensoep met glasnoedels, paksoi en het perfecte eitje

  • Ovenschotel met gehakt, pompoen, zoete aardappel en feta

  • Ovenschotel met zoete aardappel, venkel, kerstomaatjes en zalmfilets met curry

  • Paasbrunch: balletjes van kippengehakt met dragonroomsaus

  • Paasbrunch: frittata met chorizo en spinazie

  • Paasbrunch: Groene lentesalade met krieltjes en yoghurtdressing

  • Paella

  • Pannenkoekwrap met hummus en zoete aardappel

  • Parelcouscous met kruidige kip,gegrilde nectarine en venkel

  • Pasta carbonara met chorizo, gerookte paprika en pijnboompitjes

  • Pasta met rucolapesto, citroenricotta en bospaddenstoelen + Brabantia actie

  • Pasta met tomatensaus en gehaktballetjes

  • Pasta met tuinbonenpesto en parmaham

  • Pastaschelpen met lichte tomatensaus, spinazie en geitenkaas

  • Penne met romige peterseliepesto, spinazie en balletjes van kippengehakt

  • Pittige balletjes van kippengehakt met noedels en paksoi

  • Pizza met kerstomaatjes, gegrilde courgette en burrata

  • Pizza met ricotta en venkelworst

  • Pizza met tomaat, mozzarella en courgettelinten #kokenintijdenvancorona

  • Pizza met vijgen en blauwe kaas

  • Platbrood met labneh en lamsgehaktballetjes

  • Poké bowl met zalm en avocado

  • Pokébowl met mango, zalm en edamamedip

  • pompoen, 3 x anders

  • Pompoenquiche met spinazie, geitenkaas en spekjes

  • Preipatatjes met kabeljauw uit de oven

  • Proef mijn gerechtje bij Ikea!

  • Pulled free-range chicken taco’s

  • Quiche met courgette, tomaatjes en chorizo

  • Quiche met gerookte zalm, courgette, kerstomaatjes en dille

  • Quiche met tomaatjes, zalm en winterpostelein

  • Quick pickle: gepekelde groentjes

  • Quinoasla met kikkererwten, gekarameliseerde pompoen en verse munt

  • Raclette bowl

  • Regenboogsalade met falafel en pindadressing

  • Retourtje Puglia: Orecchiette met tomatensaus burrata

  • Rigatoni met worstjesvlees, pompoen en spinazie

  • Rigatoni pastaschotel met pompoen, spinazie en ricotta

  • Risotto met bospaddenstoelen

  • Rode curry met zoete aardappel en kikkererwten

  • Rog met venkel, tomaat en aardappeltjes

  • Romige kippensoep met noedels

  • Salade met burrata, sinaasappel en vijgen

  • Salade met gefrituurde pladijsreepjes en zelfgemaakte tartaar

  • Salade met gegrilde watermeloen en citroentijm-kip

  • Salade met Siciliaanse sardientjes en gegrilde courgette

  • Salade van gepofte bieten met feta en walnoten

  • Schrijf je in voor mijn kerstkookworkshop op 18 december

  • Seizoenssalade met selder, appel, geitenkaas en gekarameliseerde walnoten

  • Shakshuka

  • Sharing is caring: Thaise avond

  • Slaatje met halloumi, falafel en gegrilde nectarines

  • Smashed zalm burgers

  • Snelle bladerdeegpizza met courgette, olijven en feta

  • Soep van geroosterde bloemkool met curry

  • Spaghetti All’amatriciana

  • Stoofschotel van kip, gekonfijte citroenen, olijven en orzo

  • Stoverij van varkenswangetjes met pruimen en peperkoek

  • Super simpele erwtensoep met rookworst

  • Supersnelle salade met camembertkroketjes en verse vijgen

  • Tagliata van rundvlees met gegrilde venkel, rucola en parmezaan

  • Tagliatelle met ragout van bospaddenstoelen

  • Tagliatelle met ragout van eend

  • Tajine met kip, abrikozen en rozijnen

  • Tajine met lamsgehakt en eitjes

  • Terrine van zalmmousse met salade van waterkers, luzernescheuten en korenaar

  • Thaise kip met cashewnoten

  • Thaise kippensoep met kokos

  • Thaise mangosalade & kipsatés met pindasaus

  • Tomatensalade met burrata en gerookte olijfolie

  • Tomatensoep met parmezaancrackers

  • Tortelloni met snelle tomatensaus en citroenricotta

  • Traybake salade met zuiderse groenten en feta

  • Valess Crispy Sticks met romig veenbessensausje

  • Varkenshaasje met graantjesmosterd, bladerdeeg en geroosterde herfstgroenten

  • Vegetarisch broodje Banh mi

  • Vegetarisch stoofpotje van kikkererwten en tomaat met avocado en eitjes

  • Vegetarische lasagne met pompoen, bospaddenstoelen en ricottabechamel

  • Vegetarische lentepasta met pesto, erwtjes, groene asperges en gemalen kaas

  • Veggie feestmenu: Wellington van bospaddenstoelen met pompoencrème en rozemarijn-jus

  • Veggie roerbak met rijst en omeletrolletjes

  • Vistaco’s met avocadocrème en salsa’s voor Dille & Kamille

  • Vitello tonato burgers met rozemarijnfrietjes uit de oven

  • Vitello tonnato burgers met frietjes van zoete aardappel

  • Wanderhut en mijn Mexicaanse pizza

  • Winterse pasta met pesto van broccoli en amandelen

  • Wok met kalkoenfilet, rijstnoedels, ananas & cashewnoten

  • Wortelsoep met curry, kurkuma en koriander

  • Zeebaars in zoutkorst

  • Zeebaars met parelcouscous en paprikacrème

  • Zeebaars met verse kruiden en citroen

  • Zomerse salade met bietjes, venkel, roze pompelmoes en gerookte zalm

  • Zuiderse mosselen met saffraan